Behandlingar

Låt oss hjälpa dig att utforma din perfekta hudvård.

Injektionsbehandlingar

Botox / Teosyal

Hudvårdsrummet samarbetar med plastikkirurg Avni Abdiu, docent och överläkare i plastikkirurgi.

Behandling

 

Injektion av Teosyal används för utfyllnad av rynkor, hudveck samt djupare hudfåror. Huvudsakligen behandlas fårorna som går från näsvingarna med mot mungiporna samt veck och fåror vid mungipor och haka. Man kan även fylla ut gropar och veck i tex panna samt vid behov även bekymmersrynkorna (i fall det inte räcker med enbart botoxbehandling där).

Teosyal används även till behandling och förstoring av läppar. Teosyal består av stabiliserad hyaluronsyra, ett ämne som finns naturligt i kroppen. Effekten kvarstår mellan 3-12 månader, därefter krävs oftast påfyllning för att bibehålla resultatet. Det räcker oftast med en spruta á 1 ml för att behandla de önskade områdena men ibland kan två sprutor behövas.

Botox blockerar nervimpulsens överföring till muskeln och därmed även rörelseförmågan i den muskulatur som ger upphov till oönskade rynkor. En del rynkar tex pannan när de är stressade, koncentrerar sig eller är trötta. Det kan av andra tolkas helt felaktigt som att man är arg, ilsken eller bekymrad.

Behandlingen resulterar i att rynkorna slätas ut helt eller delvis. De obehandlade musklerna påverkas inte, vilket gör att din normala mimik inte påverkas. Effekten inträder efter mellan 3-12 dagar och kvarstår i 2-4 månader. Botox-behandlingens positiva långtidseffekter är att kunna bli av med vanan att rynka olika delar av ansiktet såsom pannan.

Behandlingen behövs ofta göras två gånger om året för att bibehålla effekten. Typsika användningsområden är bekymmersrynkan mellan ögonen, och de små rynkorna runt ögonen. Andra områden är pannan, ögonbrynslyft samt mungipelyft. Behandlingen tar bara några minuter att utföra och känns som envisa myggstick.


Priser

Botox

4375kr

Teosyal

3900kr/ml

Kärlbehandling

2600kr/behandling Efter kärlbehandling bör stödstrumpor användas. Ta med dessa och använd dem direkt efter behandlingen.


013 - 10 10 60     |     info@hudvardsrummet.se     |     Klostergatan 19, 58223 Linköping

Copyright © 2016 Hudvårdsrummet. Alla rättigheter reserverade. Design av Vallagruppen AB.