Butik

Låt oss hjälpa dig att utforma din perfekta hudvård. 

esse grupp

Esse betyder "att vara" på latin. 2002 etablerade sig Esse inom den ekologiska hudvården. 2009 började företaget ändra sin inriktning i samband med att de upptäckter som gjordes inom "The Human Microbiome Project" ledde till en helt ny syn på konventionell hudvård. Esse betraktar nu huden som en miljö av mänskliga och bakteriella celler och utgår från detta vid formuleringen av alla sina produkter. Företaget forskar aktivt i hur nya probiotiska bakterier kan bidra till att dämpa åldrandet och optimera hudens hälsa.

Esse Probiotic Skincare är världens första hudvårdsserie med levande probiotika - framtidens hudvård! Merparten av ingredienserna de använder sig av förutom probiotika och prebiotika kommer från den afrikanska landsbygden. Dessa ingredienser skapar ett högt koncentrat av antioxidanter och vitaminer som resulterar i en högteknologisk naturlig hudvårdsserie som ger utmärkta resultat på olika hudtillstånd såsom förtida hudåldrande, acne, känslig och reaktiv hud osv.

Esse är ekologiskt certifierat av Ecocert, veganmärkt av Vegan Society, rättvisemärkt av Phytotrade Africa och ackriditerat av PETA (ej djurtestat).

esseskincare

 

 


Clear_Start_Logo_aanimated380px.gifDermaceutic.jpgDermalogica.jpgJane-Iredale.jpgTeoxane.jpgdp-dermaceuticals-logo.jpgesse-logo.jpg

013 - 10 10 60     |     info@hudvardsrummet.se     |     Klostergatan 19, 58223 Linköping

Copyright © 2016 Hudvårdsrummet. Alla rättigheter reserverade. Design av Vallagruppen AB.