Microneedling

Vid microneedling stimuleras huden till självförnyelse/revitalisering.

Microneedling skapar en lätt inflammation som i sin tur stimulerar hudens inneboende läkningsprocess och därmed sker en aktivering av kollagen- och elastinproduktion samt nybildning av kapillärer. Denna process förstärks ytterligare genom applicering av utvalda biologiskt aktiva substanser. Resultatet blir en föryngring samt en förbättring av hudens struktur och kondition.

Dermapen lanserade det första mekaniska verktyget och är fortfarande marknadsledande världen över. Nya Dermapen4 är digital, har unik ergonomisk design och gör upp till 1920 mikrokanaler i huden per sekund med hjälp av 16 tunna medicinska engångsnålar. Under behandlingen slussas uppbyggande och näringsrika behandlingspreparat ned i huden. På så vis får behandlingen dubbel effekt både av hudens egen läkning/förnyelseprocess samt från preparaten som förs djupare ned i huden än om de skulle applieras topiskt.

Oftast behövs en behandlingskur på 3-6 behandlingar, beroende på hudens kondition och tillstånd. Behandlingstiden är ca 30-60 minuter och bör för bästa resultat upprepas med 2-8 veckors mellanrum, beroende på vilken indikation som behandlas. Behandlingen skräddarsys efter hudens behov och ditt önskemål. Vid bokning av kur ger vi 30% rabatt fjärde behandlingen!

Efter behandlingen syns oftast en lätt rodnad, som tecken på att behandlingen har skapat en inflammatorisk process. Rodnaden brukar lägga sig efter några timmar men kan även sitta i några dagar. De eventuella reaktioner som kan upplevas efteråt är torrhet, flagande, lätt rodnad och lite svullnad. Vi informerar alltid om vad som specifikt bör undvikas dagarna efter behandling innan behandlingstillfället.

Dermapen4 behandlar:

  • Fina linjer och rynkor- Fina linjer och rynkor
  • Ärr
  • Akneärr
  • Spänstfattig hy
  • Hyperpigmenteringar och åldersfläckar
  • Solskadad hy
  • Håravfall
  • Hudbristningar/striae

Dermapen, ansikte

2395 kr

Dermapen, ansikte och hals

2995 kr


Dermapen, ansikte, hals och dekolletage

3895 kr


Dermapen ansikte inklusive kemisk peeling

2995 kr
Uber Pro Peel är en kemisk peeling som förstärker resultatet av dermapenbehandlingarna. Peelen innehåller bla mandelsyra, mjölksyra, pyrodruvsyra samt hyaluronsyra och niacinamid som reducerar fina linjer, jämnar ut hudtonen och ger omedelbar lyster och spänst. Passar inte den allra känsligaste huden.


Tillägg kemisk peeling hals/ och dekolletage

750 kr